Office Space и пребиването на принтера
апр 16 2015, 14:18
Прикачена картинка:
office-space-printer-beat-down-gif.gif
office-space-printer-beat-down-gif.gif · 320x235px, 6,1MB
Коментари
Bobdweller

Класика.

апр 16 2015, 14:28